Selecteaza producator:


Categorii produse naturiste

Contact live:  


Ulei de argan BIO 50ml

RRP:
Pret (TVA inclus):
lei 39.00
Vendor:
Marca:
Mayam
Gramaj:
Rating:
()
Disponibilitate:
Livrare:
se calculeaza la finalizarea comenzii
Gift Wrapping:

Cantitate:


Descrierea produsului

Uleiul de Argan este presat din fructele arborelui de argan, un copac nativ în Maroc, care trăieşte până la 200 de ani. De secole, marocanii au folosit uleiul pentru îngrijirea pielii dar şi în dieta lor cotidiană.
Preluarea uleiului de argan în cosmetică este relativ recentă, deşi localnicii cunoșteau de demult efectele pozitive ale uleiului asupra pielii, folosindu-l pentru tratarea rănilor şi a bolilor dermatologice.

În prezent este unul dintre cele mai scumpe uleiuri vegetale din cauză că arborele de argan creşte pe zone restrânse, având nevoie de condiţii climaterice specifice: sol arid dar bogat, soarele Africii și influența temperaturii Atlanticului.

Un arbore asigură o recoltă într-un sezon din care se obține sub 0,5 litri de ulei, astfel este recomandată prudența în a achiziționa ulei de argan ieftin, care este posibil diluat de regulă cu ulei de nuci, alune sau arahide în cel mai bun caz.

 

INGREDIENTE: ulei de argan (argania spinosa) organic
ECOCERT 

Metoda de obtinere: prin presare la rece

Ţara de provenienţă: Maroc

 

Aspectul: lichid clar de culoare galben-auriu, vâscozitate medie, miros slab caracteristic

Componenţi principali: conținut ridicat de acizi graşi esenţiali: omega-9, omega-6, polifenoli, vitamina E, F, caroteni, squalane, palmitic, stearic, oleic, linoleic, linolenic.

 

PROPRIETĂŢI:

  • antiinflamator, cicatrizant
  • antioxidant puternic, emolient
  • regenerator și restructurant
  • se absoarbe rapid în piele
  • reduce umflăturile şi ameliorează durerile musculare
  • protejează pielea de radicalii liberi 

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • antiîmbătrânire şi reducere a ridurilor
  • eczeme, psoriazis
  • acnee şi alte afecţiuni ale pielii
  • prevenirea anumitor maladii de piele
  • pevenirea îmbătrânirii fiziologice
  • cicatrici
  • vergeturi
  • arsuri solare
  • păr degradat, scalp uscat
  • unghii fragile

 

UTILIZARE:

  • aplicat pe piele ca atare nediluat, pentru regenerare, restructurare cutanată, piele îmbătrânită, ten cu probleme
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice pentru reducerea ridurilor, refacerea filmului hidrolipidic, în concentraţie de 5-30%
  • ca ingredient în preparaea unguentelor destinate eczemelor, pentru cicatrizarea cât mai corectă a leziunilor tegumentare și diverse afecțiuni ale pileii, 30-90%
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice pentru păr degradat, uscat, afectat de soluții chimice, dând strălucire şi vigoare, 20-50%
  • ca atare nediluat, sau ca ingredient pentru întărirea unghiilor fragile
  • ca atare nediluat sau inclus în compoziții cosmetice dedicate femeilor însărcinate pentru prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului şi a zonei perineale
  • ca ingredient în preparatele de masare a sânilor şi a zonei abdominale pentru prevenirea lăsării pielii

 

Păstrare: în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • nontoxic, non iritant, non sensibilizant
  • uz extern!

Scrie o parere despre produs

Pareri despre produs

Acest produs nu are nici un review inca. Fii primul care isi exprima parerea in legatura cu acest produs!

Contact live:

Recomandat AllShops

Pagina facebook:

    Livram cu:

      FAN COURIER, taxa de livrare este 15 lei si GRATIS pentru comenzi mai mari de 400 lei.

Ai vizualizat recent...