Ulei de in
- RRP:
- Pret (TVA inclus):
- lei 7.00
- SKU:
- Vendor:
- Marca:
- 2E Prod
- Gramaj:
- Rating:
-
()
- Disponibilitate:
- Livrare:
- se calculeaza la finalizarea comenzii
- Stoc curent:
- Gift Wrapping:
Descrierea produsului
Ulei de in presat la rece 100ml
Contine : OMEGA 3, linoleina, acizi grasi (linoleic, izolinoleic ,oleic si arahidonic) este foarte bogat in vitamina E, avand efecte calmante si cicatrizante.
Administrat in doze zilnice de 2-3 lingurite, are efecte benefice in tratamentele calculozei renale,cistita, colita, constipatie.
Se poate folosi in alimentatie, preparat cu branza dulce de vaci, astfel: intr-o cana de ceai se amesteca bine o lingura de ulei de in cu trei linguri de branza dulce de vaca pana amestecul capata consistenta untului . Acest amestec se poate consuma ca atare sau in diferite combinatii . Intr-o lucrare aparuta si in traducere romaneasca, Dr. Johanna Budwing recomanda uleiul de in impreuna cu acest preparat in dietele pentru prevenirea si combaterea cancerului.
Uleiul de in poate fi folosit in dermato-cosmetica, pentru tratarea ulcerelor cutanate, a arsurilor, ranilor, ecze-melor, abceselor, furunculelor.
Pareri despre produs
Acest produs nu are nici un review inca. Fii primul care isi exprima parerea in legatura cu acest produs!
Precedentul |
Arata pareri - din 0
| Urmatorul
Precedentul |
Arata pareri - din 0
| Urmatorul