Selecteaza producator:


Categorii produse naturiste

Contact live:  


Unt de cacao bio 100g

RRP:
Pret (TVA inclus):
lei 30.00
Vendor:
Marca:
Mayam
Gramaj:
Rating:
()
Disponibilitate:
Livrare:
se calculeaza la finalizarea comenzii
Gift Wrapping:

Cantitate:


Descrierea produsului

Originea arborelui de cacao este în bazinul Amazonian, a fost răspândit în America centrală, Mexico și zonele ecuatoriale. Este un arbore înalt de 5-10 metri, trunchi drept, masa lemnoasă albă și usoară, scoarță subțire. Fructele alungite au mărimea de 15-25 cm, și conțin 30-40 semințe care reprezintă boabele de cacao.

Untul obținut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile şi concentrate grăsimi naturale. 

 

INGREDIENTE: unt de Cacao (theobroma cacao butter) organic

 

Metoda de obţinere: prin măcinarea boabelor fermentate, presate mecanic, supus la căldură pentru dezodorizare, filtrat şi omogenizat 

Ţara de provenienţă: Ecuador

 

Aspect: culoare galben pal, solid la temperatura camerei, se topește la peste 35°C , miros fin caracteristic. 

Cel de 100 grame este sub formă de pastile (se topesc la temperatura peste 35 grade)

 

Componenţi principali: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega6, omega9, polifenoli, teobromină, squalane, fitosteroli

 

 

PROPRIETĂŢI:

  • conţinut ridicat de antioxidanţi ce conferă un puternic efect anti-îmbătrânire
  • bogat in vitamina E, precum şi o serie de alte vitamine şi minerale, astfel calmează, hidratează și echilibrează pielea, combate riduri şi alte semne de îmbătrânire
  • stimulează producția de colagen
  • inhibă producţia de IgE imuno globulina cunoscut pentru faptul că agravează dermatita
  • hrăneşte ţesuturile
  • puternic hidratant
  • previne şi tratează vergeturile
  • contribuie la o bronzare naturală şi uniformă
  • penetrant, uşor absorbit de piele
  • menţine ph-ul optim al pielii, conferindu-i un aspect mătăsos şi strălucitor
  • conferă suplețe și elasticitate pielii
  • intensifică regenerarea şi întăreşte rezistenţa pielii
  • agent de îngroşare
  • emolient pentru unguente şi loţiuni

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscată, ridată, matură
  • piele afectată de factori externi
  • piele crăpată, bătături
  • modelare corporală
  • drenaj limfatic şi masaj anticelulitic (amestecat de exemplu cu cafea măcinată)
  • vergeturi, piele destructurată

 

UTILIZARE:  

  • se poate aplica pe piele ca atare sau în amestec cu alte ingrediente cosmetice pentru toate tipurile de piele, pe corp sau ten, în proporţie de 5-90%
  • se utilizează în principal ca un agent luxos de îngroşare pentru formularea de cosmetice naturale, fiind un ingredient comun în rujuri de buze, săpunuri şi creme emoliente
  • tradiţional este un remediu popular pentru buze uscate, reumatism, înţepături de insecte, răni și arsuri uşoare
  • pentru masaj de relaxare şi wellness
  • ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale pentru gravide, în scopul prevenirii vergeturilor sau tratarea acestora
  • în cosmetice pentru a menţine ph-ul optim al pielii, și asigurarea unui aspect mătăsos şi strălucitor

 

Pentru topire apelați la bain-marie (baia de aburi), încălziți la 40-45°C, evitați supraîncălzirea, nu recomandăm încălzirea în cuptorul cu microunde.

 

Păstrare: în loc uscat, ferit de căldură şi lumină. Conţine antioxidanţi astfel este un unt stabil, cu termen de păstrare de peste 1 an.

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • a nu se folosi de persoanele care sunt alergice la nuci, oleginoase
  • uz extern!

Scrie o parere despre produs

Pareri despre produs

Acest produs nu are nici un review inca. Fii primul care isi exprima parerea in legatura cu acest produs!

Contact live:

Recomandat AllShops

Pagina facebook:

    Livram cu:

      FAN COURIER, taxa de livrare este 15 lei si GRATIS pentru comenzi mai mari de 400 lei.

Ai vizualizat recent...